ROTI HAARLEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 537 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 20:53 Met eten was niets mis maar er ontbreekt een deel van de bestelling en ik kan op de website letterlijk nergens een emailadres vinden om dit aan te geven en dus heb ik teveel betaald.
7 jul 2024 om 21:22 Ondanks een verkeerd adres toch alles keurig bezorgd en heerlijk gegeten. We raden Roti Haarlem zeker aan!
7 jul 2024 om 15:52 Great service! Great food
3 jul 2024 om 22:20 Bestelling super snel zoals gewoonlijk alleen de roti deze keer minder dan we gewend zijn, aardappelen die niet geheel gaar waren en rotiplaat ook heel chewy jammer want normaal is de kwaliteit van het eten echt beter.
29 jun 2024 om 21:38 Bami bestelling gedaan , gebeld bami op dus voor roti gegaan en broodje bakkeljauw. broodje was klef bakkeljauw droog. halve bak aardappels geen ei in de roti geen kouseband maar spercibonen het eten was flauw. totaal geen aanrader.
28 jun 2024 om 21:49 Het eten was lekker, maar de bakkeljauw had iets meer smaak kunnen hebben porties groot genoeg. Voor herhaling vatbaar
27 jun 2024 om 21:31 Niet voor herhaling vatbaar
19 jun 2024 om 20:59 Heerlijke bara en broodjes kip kerrie gegeten, ook de bak met aardappelen is een lekker bijgerecht.
17 jun 2024 om 14:20 Erg zoutloos doch pittig. We vonden het niet smerig maar zeker niet lekker. Broodje Thaise garnalen leuk gedrenkt in zoete chilisaus, garnalen waren desondanks erg droog. Voor ons eerste en laatste x.
12 jun 2024 om 22:25 Was zeker lekker, alleen erg pittig (terwijl we kip kerrie hadden besteld en niet de pittige kip).
11 jun 2024 om 7:50 Stipt op tijdstip die wij gevraagd hadden werd de roti bezorgd. Het was heerlijk en meer dan genoeg. Gaan hier zeker vaker bestellen.
7 jun 2024 om 17:34 Het was heerlijk en snel bezorgd. Ga zeker vaker hier eten!